2011-09-05 10:55:03

ČITANJEM DO ZVIJEZDA - NATJECANJE U ZNANJU I KREATIVNOSTI

 

Poštovane kolegice, poštovani kolege

 

Prije dvije godine započeli smo s realizacijom našeg projekta pod nazivom „Čitanjem do zvijezda“, čija je glavna zamisao bila da članove naših škola potaknemo na  čitanje i na timski rad.

 

 

 

Naša Radna skupina za provedbu natjecanja donijela pravila natjecanja i odredila knjige koje će se ove godine čitati na natjecanju u znanju:

1. A. Gradaš: Krađa u galeriji

2. D. Jelačić Bužimski: Balkanska mafija

3. Z. Krilić: Zagonetno pismo

4. P. Pavličić: Petlja

Tema ovogodišnjeg natjecanja je kriminalistički roman, pa će za natjecanja biti potrebno proučiti kriminalistički roman iz čitanka za hrvatski jezik.

 

Tema postera kao i pravila vezana uz njega bit će objavljena kasnije. Kako su i pravila natjecanja za sada još uvijek u fazi usklađivanja ona se mogu preuzeti samo sa naših stranica.  

 

Poziv i pravila, te točan datum održavanja natjecanja (krajem studenoga?) će službeno biti  poslana na adresu vaših škola krajem ovoga mjeseca. Knjige se neće mijenjati te se učenici slobodno mogu početi pripremati za natjecanje.

 

Za sve informacije možete se slobodno obratiti članovima Radne skupine za provedbu natjecanja koju čine:Biserka Sinjerec, Tanja Radiković, Robert Posavec (poster), Tihana Preksavec (zadaci i rješenja), Sandra Vidović, Nina Vugrinec, Zora Hajdarović i Dražen Ružić.

 

Voditelj ŽSV – a: Dražen Ružić


Županijsko stručno vijeće školskih knjižničara osnovnih i srednjih škola u Međimurskoj županiji